Op zondag 24 november vindt er een nieuwe loopwedstrijd plaats in Sinaai. Het is geen gewone trail zoals er wel meer plaatsvinden, nee we komen met iets helemaal anders. We gaan voor de combinatie tussen een trail en een obstakelrun! We starten aan het sportcentrum en trekken richting de bossen van Sinaai en Puivelde. Onderweg zullen er verschillende obstakels overwonnen dienen te worden alvorens terug af te zakken naar de sportterreinen van Sinaai! Je kan kiezen tussen een kortere (5,5km) en langere lus (11,5km)

Iedereen kan deelnemen aan onze run.
Wandel je liever eens in de natuur? Dit kan uiteraard ook! Onze tocht staat ook open voor wandelaars. Zij vertrekken samen met de mensen die de 11,5km al lopend afleggen.

De deelnameprijs bedraagt 12€ voor wie voorinschrijft en 15€ indien je op de dag zelf inschrijft.
Voor de wandelaars is dit 5€

Let op: De inschrijving is pas definitief indien het verschuldigde bedrag (zie tarieven hieronder) binnen de 10 werkdagen wordt overgeschreven op het rekeningnummer (IBAN : be95 1325 8027 5158 ) met vermelding Naam + obstacletrail. Indien binnen de 10 werkdagen niet werd betaald vervalt deze inschrijving. Na de betaling ontvangt u een mail (bevestiging inschrijving).

Voorinschrijvingen kunnen via deze link tot zondag 17 november.

Programma:

Zondag 24 november 2019

Afhalen borstnummers vanaf 9u

* Daginschrijvingen 5,5 km tot 10.00u

* Daginschrijvingen 11,5km: tot 10.30u

  • 10u30: start 5,5km

  • 11u30; start 11,5km (wandeltocht volgt aansluitend)

Locatie:

Jeugdhuis Troelant – Vleeshouwersstraat 4c – 9112 Sinaai 

 

AFHALEN DEELNAME ENVELOPPE

Je enveloppe wordt niet thuis toegestuurd. Afhalen kan tot 30min voor de start.

BEWAARPLAATS SPORTTASSEN

Er is een bewaarplaats voor de sporttassen. Douchegelegenheid is niet mogelijk.

VERZEKERING

Sportverzekering tijdens de wedstrijd.

VOORBEREIDING EN VEILIG SPORTEN

We raden iedereen aan om geen inspanningen te leveren waar men fysiek niet goed op voorbereid is. Maak een slimme keuze in verband met de afstand waaraan je wil deelnemen. 

Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.