Pop-up Springpret! Sportcentrum Den Boer, Zomergem
Oct
20
10:00 AM10:00

Pop-up Springpret! Sportcentrum Den Boer, Zomergem

Kom op zondag 20 oktober van 10 tot 16uur naar sportcentrum den Boer in Zomergem! We zetten de sporthal vol met springkastelen, hindernisbanen, bubbelvoetbal, grime,... Geschikt voor kinderen tussen 2 en 12 jaar. De inkom bedraagt 7 euro per kind. Voor de ouders is er een bar voorzien waar ze rustig kunnen zitten terwijl de kinderen ravotten.

View Event →
Obstacle Trail run & walk
Nov
24
9:30 AM09:30

Obstacle Trail run & walk

Op zondag 24 november vindt er een nieuwe loopwedstrijd plaats in Sinaai. Het is geen gewone trail zoals er wel meer plaatsvinden, nee we komen met iets helemaal anders. We gaan voor de combinatie tussen een trail en een obstakelrun! We starten aan het sportcentrum en trekken richting de bossen van Sinaai en Puivelde. Onderweg zullen er verschillende obstakels overwonnen dienen te worden alvorens terug af te zakken naar de sportterreinen van Sinaai! Je kan kiezen tussen een kortere (5,5km) en langere lus (11,5km). Ook wandelaars zijn welkom om ons parcours te verkennen.

View Event →

Pop-up Springpret!
Apr
22
10:00 AM10:00

Pop-up Springpret!

We zijn terug! Na het grote succes van onze Pop-up in de kerstvakantie organiseren we er terug eentje op Paasmaandag 22 april! Kom allen van 10 tot 17uur naar de sporthal in Bornem! We zetten de sporthal vol met springkastelen, hindernisbanen, bubbelvoetbal, een fietsparcours,... Geschikt voor kinderen tussen 2 en 12 jaar. De inkom bedraagt 5 euro per kind. Voor de ouders is er een bar voorzien waar ze rustig kunnen zitten terwijl de kinderen ravotten! Het is perfect te combineren met een verfrissende duik in het Breevenbad en een hapje in het Breeven sportkafee. Ook de kinderboerderij is vlakbij.

View Event →
Only The Strong Survive Obstakelrun
Apr
7
10:00 AM10:00

Only The Strong Survive Obstakelrun

Na het succes van onze eerste ONLY THE STRONG SURVIVE run kunnen we niet uitblijven met een 2e editie! Deze zal plaatsvinden op zondag 7 april 2019. Tijdens onze eerste editie mochten we reeds meer dan 800 deelnemers verwelkomen!

Onze obstakelrun zal opnieuw plaatsvinden in de prachtige groene omgeving van het Breeven EN ERROND! De volwassenen kunnen kiezen tussen een apart parcours van 5 of 10 km met meer dan 20 hindernissen die overwonnen moeten worden. Naast de loop voor volwassenen zijn er ook drie andere races voorzien. Deze zijn de Only The Young Survive run voor 5-11 jarigen over een aangepast parcours van 2 km (begeleiding van een ouder toegestaan), de Only The Youth Survive run voor 12-15 jarigen over een parcours van 5 km, de Only The Strong Survive run voor volwassenen vanaf 16 jaar die kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km en tot slot de Only The Specials Survive run over een aangepast parcours van 2 km voor de G-sporters met een beperking (ook hier is begeleiding toegestaan). Uitdaging verzekerd dus voor jong en oud!
Nieuw is dus dat er er een gescheiden parcours is voor de 5 en 10 km. Het parcours van 5 km zal opnieuw plaatsvinden in het Breeven zelf, de 10 km zal zich dit jaar uitbreiden naar het Fort van Bornem en omstreken!

View Event →
Night @ The Park
Oct
5
7:30 PM19:30

Night @ The Park

De eerste Night @ The Park run is een feit! Op vrijdag 5 oktober 2018 vindt er een gloednieuwe night run plaats in het prachtige park te Hingene, met het sprookjesachtige kasteel d'Ursel in de hoofdrol. 

Zowel kinderen als volwassenen kunnen al lopend of wandelend komen genieten van een mooi uitgestippeld parcours dat voor de gelegenheid prachtig verlicht zal zijn en voorzien zal zijn van het nodige spektakel. Ook ons deelnemersdorp zal, in thema, voorzien zijn van foodtrucks en drankstanden waar ook alle supporters zich kunnen tegoed doen aan al dit moois.

De kinderen kunnen zich inschrijven voor een parcours van 1km. Dit zal starten om 19.30u. De lopers beginnen op hun beurt om 20.30u aan hun parcours van 8km. Ook wandelaars zijn welkom, zij starten om 21.00u en leggen eveneens het parcours van 8km af. 

Ga na afloop nog niet naar huis, want om 23u voorzien we nog een verrassingsact!

View Event →